Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για τη διατροφική αξία του βιολογικού γάλακτος και την υπεροχή του σε σχέση με το συμβατικό. Ποιές είναι όμως αυτές οι διαφορές που το κάνουν καλύτερο;
Όγκος σημαίνει αυξημένες θερμίδες με μεγαλύτερα γεύματα & αύξηση του υδατάνθρακα που προσλαμβάνουμε. Γράμμωση σημαίνει θερμίδες κάτω από το όριο συντήρησης του σώματος μας, αύξηση της άσκησης & της πρωτεΐνης που προσλαμβάνουμε. Σύμφωνα με αυτές τις απαιτήσεις, γίνεται αντιληπτό ότι οι δυο διαδικασίες είναι αντίθετες.